itulau_fanua

Tala Fou

Talofa, sau e fa'atalanoa a matou oloa!

Alumini sulfate e leai se u'amea o lo'o fa'aaogaina i pisinisi pepa

Shanghai Pulp Week ma le autu o le "Power and Pressure to Restart" o le a faia i Shanghai Marriott Hotel City Center mai Mati 20th i le 24th!O uo tuai ma fou mai le lalolagi pulp ma pepa pisinisi na potopoto i Shanghai e fefaʻasoaaʻi ma fefaʻasoaaʻi manatu e uiga i le toe faʻaleleia ma aga o le pulupulu ma pepa pisinisi i le vaitau o le faʻamaʻi.

alamanuia pepa alumini sulphate

I totonu o le pisinisi pepa, ina ia faʻaleleia le tulaga lelei o pepa, e gaosia ai pepa maualuga.I le faiga o pepa, aemaise lava i le faiga o pepa paepae,alumini sulfate e leai se u'ameae fa'aaogaina.O le a la le faʻaogaina ma le lelei o le alumini sulfate e leai se uʻamea i totonu o le pisinisi pepa?

I le pisinisi pepa, alumini sulfate e tele faʻaoga.E pei o pepa faʻapipiʻi, taofi ma alavai fesoasoani, pepa faʻamalosi pepa, vai togafitiga, ma isi. I le faʻaaogaina, talu ai e leai se uʻamea alumini sulfate e leai se uʻamea, o le a le afaina ai le paʻepaʻe o pepa pe a faʻaaogaina i le gaosiga o pepa paʻepaʻe.Faatasi ai ma le atinaʻeina o pisinisi pepa, o le alumini sulfate o loʻo faʻaaogaina i le gaosiga o pepa e masani lava o le paʻu paʻu e leai se uʻamea alumini sulfate ma o nisi e iai foʻi le alumini sulfate.

 alumini sulphate

A faʻaaogaina le alumini sulfate e leai se uʻamea i le pisinisi pepa, o loʻo i ai faʻaoga ma mea lelei:

  1. Taofi ma fa'amama le fa'apalapala pepa.O le sulfate alumini e iai lona lelei fa'atumauina ma fa'amama alavai i le pulupulu.

2. Sui fa'amalosi pepa.E le afaina le lanu o le pepa pa'epa'e pe a fa'aogaina le alumini sulfate e leai se u'amea.O le faʻatinoga o pepa paʻepaʻe o le a faʻaleleia atili, lea e fetaui lelei mo le gaosiga o pepa maualuga.

3. A maeʻa ona faʻapipiʻi le alumini sulfate e leai se uʻamea i le pulupulu.Faʻaitiitia le aʻafiaga ile pulp pH.

4. O le alumini sulfate e leai se u'amea e talafeagai mo le lautele o le pH i le fa'asologa o pepa.O le alumini sulfate e leai se u'amea e talafeagai mo le fuaina i totonu o siosiomaga oona ma le le mautonu ma e itiiti le pala i faiga pepa.E faigofie le togafitia o le suavai leaga.Alumini ferrous sulfate e na'o le talafeagai mo le fa'avasegaina i totonu ole siosiomaga acidic.Aluminum ferrous sulfate ei ai se aafiaga patino i le tulaga lelei o pepa ma meafaigaluega.

5. O le alumini sulfate e leai se uʻamea e mafai ona faʻateleina le malosi o pepa.

O loʻo i luga o le faʻaogaina lea o le alumini sulfate e leai se uʻamea i le pisinisi pepa.O le mea moni, o le tele o tagata gaosi oloa e filifilia le paʻu alumini sulfate e aunoa ma le uʻamea, lea e sili atu ona faigofie e faʻaoga.


Taimi meli: Mati-24-2023