itulau_fanua

Tala Fou

Talofa, sau e fa'atalanoa a matou oloa!

Le faʻaaogaina o le polyacrylamide i totonu o pisinisi pepa --Dispersant, flocculant

PAM (2)

Dispersant, flocculant

O le polyacrylamide dispersant i le pisinisi pepa e masani lava o le polyacrylamide cationic ma se mamafa mole mole maualalo.Talu ai ona o lona filifili mole o loʻo i ai vaega carboxyl, o loʻo i ai se aʻafiaga faʻasalalau i luga o alava le lelei, e mafai ona faʻateleina le viscosity o le pulupulu, e faʻamalosia i le faʻamalologa fiber, ma mafai lelei E mafai ona faʻaleleia le tutusa o pepa, ma o se maualuga-lelei. dispersant mo alava uumi.Amphoteric polyacrylamide o loʻo faʻaaogaina e fai ma fugalaʻau mo togafitiga vai i totonu o pisinisi pepa.O lona vaega o le amide e mafai ona fausia ai le hydrogen fa'atasi ma le tele o mea i totonu o vai otaota, o lea e mafai ai ona fa'afefeteina vaega o lo'o salalau i totonu o le vai ma fa'apipi'i.Fa'afaigofie ona fa'anofoa ma fa'amama fa'a'ele'ele.Pe a faatusatusa i isi flocculants inorganic, amphoteric polyacrylamide o loʻo i ai le lelei o ituaiga atoatoa, faʻaitiitia le taumafaina i le gaosiga, faʻavave vave faʻavave, faʻaitiitia le gaosiga o le palapala, ma le faʻamaʻiina o togafitiga, ma isi, e mafai ona ausia manaʻoga o togafitiga eseese o le suavai.

I le aotelega, o le polyacrylamide e taua tele i le pisinisi pepa.E mafai ona faʻaaogaina e pei o le faʻavasegaina o pepa, faʻamalosia le faʻamalosi, dispersant, fesoasoani faamama, ma isi. O lona faʻamoemoe o le faʻaleleia o le tutusa o pepa, faʻaleleia lelei le lelei ma le malosi o pepa, ma faʻaleleia atili ai le faʻamauina o le faʻatumu ma filo lelei, fa'aitiitia Fa'aitiitia le leiloa o mea mata'utia, fa'aleleia lelei le toe fa'aleleia o le filtration ma fa'aitiitia le fa'aleagaina o le si'osi'omaga.

O le CPAM o loʻo faʻaaogaina e avea o se sui faʻamalosia, e ala i le faʻavaeina o fusi ionic i le va o cation ma anion i luga o alava, e mafai ona faʻapipiʻiina i luga o filo pulupulu, aʻo tuʻufaʻatasia vaega o le amide ma vaega o le hydroxyl i luga o alava e fausia ai fusi hydrogen, lea e faʻaleleia ai. le malosi e fusifusia i le va o alava.Faʻateleina le malosi o pepa. O le faʻasologa faʻaopoopo o le APAM faʻatasi ai ma le rosin ma le alumini sulfate e mafai foi ona sili atu le faʻamalosia o le malosi pe a faʻaaogaina i le pulupulu, ae o le faʻamalosia o le APAM o le a faʻaitiitia i le faʻateleina o mea e faʻatumu.


Taimi meli: Mati-07-2023